JP Heyelaan 38 3842 CK Harderwijk
06-43 86 20 12
info@extrabegeleiding.nl

Huiswerkbegeleiding

Bijles en Remedial Teaching Basisonderwijs Harderwijk | Ermelo | Hierden | Hulshorst | Zeewolde

Wat is huiswerkbegeleiding?

Een bekende term, maar wat is huiswerkbegeleiding eigenlijk?

Huiswerkbegeleiding is een aanvullende onderwijsvorm naast de reguliere schoollessen waarbij de nadruk ligt op het ‘leren-leren’, plannen en structureren van het school- en huiswerk. De huiswerkbegeleiding is altijd complementair aan het reguliere onderwijs en bedoeld om leerlingen een steuntje in de rug te geven bij het wegwerken van achterstanden of het optimaliseren van de schoolprestaties.

Huiswerkbegeleiding is dé oplossing voor leerlingen die wat meer handvatten nodig hebben bij het zogeheten ‘leren-leren’ van meerdere schoolvakken en minder op vakinhoudelijk vlak. Leerlingen die met één of meerdere specifieke vakken vastlopen kiezen doorgaans voor bijles / Remedial teaching.

Bureau voor Extra Begeleiding Heidi Hoeven uit Harderwijk verzorgt geen huiswerkbegeleiding.  Onze praktijk richt zich op: bijles en remedial teaching voor het basisonderwijs.

Heeft een leerling in de eerste klas middelbare school moeite met Nederlands of plannen? Dan kunnen wij deze leerlingen wel verder helpen.